Logo: Starttis

Mainonta Starttiksessa

Starttis tarjoaa käyttöösi useita eri mainonnan muotoja. Voit mainostaa tulospohjaisesti, jolloin maksat vain mainoskampanjasi tuloksista, tai näyttöpohjaisesti, jolloin ostat mainosnäyttöjä. Käytämme Starttiksen myynnissä mainosverkkoja, joiden kautta voit saada mainoksesi näkyville Starttikseen.

Tekstilinkki ja hakumainonta

Tekstilinkit tai hakumainonta on tehokas keino tuoda uusia asiakkaita sivustollesi. Starttiksessa voit mainostaa Googlen AdWords -tekstilinkkien avulla. Linkkejä näytetään sisällön yhteydessä eri sivuilla. Mainokset ovat aiheen mukaan kohdennettuja, joten tavoitat linkkien avulla juuri tietystä aiheesta kiinnostuneet asiakkaat. Valitset vain mainoksellesi haluamasi avainsanat. Voit ostaa hakumainontaa Googleen ja Starttikseen suoraan Googlelta.

Hinta

Maksat vain kun joku klikkaa mainostasi ja tulee sivustollesi. Määrität itse haluamasi budjetin ja kuinka paljon haluat maksaa klikkauksesta.

Myynti

Google

Tältä tekstilinkit näyttävät:

Ruudunkaappauskuva tekstilinkeistä

Lihavoitu linkki

Lihavoidut linkit ovat Starttiksen sisällön joukossa olevia linkkejä. Lihavoituna linkkisi erottuu muista linkeistä huomattavasti paremmin ja saat enemmän asiakkaita sivustollesi. Lisäämme palveluun linkkejä, jotka sopivat sivuston aiheiden alle ja johtavat laadukkaille sivustoille. Jos linkkisi puuttuu palvelusta, niin voit tehdä ehdotuksen uudesta linkistä.

Hinta

Jos linkkisi on lisätty palveluun, niin saat sen lihavoitua ostamalla mainontaa Tradedoublerin, Zanoxin tai Commission Junctionin kautta osana laajempaa kampanjaa.

Myynti

Tradedoubler
Zanox
Commission Junction

Tältä lihavoitu linkki näyttää:

Ruudunkaappauskuva lihavoidusta linkistä

Jättibanneri ja boksi

Jättibannerilla saat mainoksesi näkyvästi esille Starttiksen sivujen yläosaan. Boksi näkyy linkkien yhteydessä sivun keskellä. Mainoksia myy pääasiassa Advertising.com osana laajempaa kampanjaa. Muiden sivujen, paitsi etusivun, boksia myy Google.

Hinta

Mainoksia myydään pääasiassa tulospohjaisesti. Google myy mainontaa myös näyttöpohjaisesti. Päätät itse budjettisi ja miten paljon haluat maksaa tuloksista.

Myynti

Advertising.com - Jättibanneri ja boksi
Tradedoubler
Google - Boksi

Mainoskoot

Jättibanneri (728x90) ja boksi (300x250)

Boksi:

Esimerkki boksista

Jättibanneri:

Esimerkki jättibannerista